Witch Club Satan

Slaktkyrkan

Witch Club Satan

98 98 people viewed this event.

Insläpp: 19.00
Live: ca 20.00
Åldersgräns: 18+ år

WitchClub Satans debutalbum har på rekordkort tid blivit mycket efterlängtat, och på självaste kvinnodagen, fredagen den 8 mars 2024, är väntan över.

Witch Club Satan, som består av Nikoline Spjelkavik på gitarr, Victoria Røising på bas och Johanna Holt Kleive på trummor, fick hela musikbranschen att gå i spinn när de spelade sin första konsert i Oslo i Revolvers källare hösten 2022. Trions debutkonsert hyllades som en av Øyafestivalens höjdpunkter av välrenommerade NME och Rolling Stone Magazine, och sedan dess har trion seglat i en medvind som många norska band bara kan drömma om. Bandet är nu erkänt som ett av världens snabbast växande metalband och har redan uppträtt på prestigefyllda festivaler som Øya, Ultima, Roskilde och Tons of Rock. Konserten på Tons of Rock nominerades också nyligen till Oslo Prize av Natt & Dag.

Idag kan det ockulta, feministiska black metal-bandet Witch Club Satan äntligen tillkännage releasen av sitt mycket eftertraktade debutalbum. Datumet är satt till den 8 mars, självaste kvinnodagen, och albumet blir ett manifest över feminin makt som kommer att pressas i en begränsad upplaga om 666 exklusiva LP-skivor.

Trions debutalbum spelades in i studion hos Anders Odden (Celtic Frost, Satyricon, Cadaver), en trotjänare inom metalgenren. Odden är också medproducent på albumet, tillsammans med Vetle Junker (Aurora, Sondre Lerche) och Sindre Nicolaisen.

Odden beskriver Witch Club Satan som ett av de mest intressanta black metal-banden som kommit fram under de senaste trettio åren, och som hårt arbetande musiker som vet vad de vill med sin musik och konst:-Watch out for these women.De arbetar ständigt för att förbättra allt de gör och skapa något speciellt och inspirerande för en ny generation fans. Skit i mainstream, omfamna riktiga artister som skapar konst från sina hjärtan.

Det här är det nya Nirvana. Albumreleasen firas med en konsert på Rockefeller, innan trion ger sig ut på vägarna och härjar på scenerna runt om i Skandinavien. Premiären på Rockefeller ryktas redan bli en “var-var-du-när-Witch Club-spelade-på-Rockefeller”-kväll.

Trion utlovar en spektakulär show och med sig på scenen har de en stjärnspäckad line-up från den mörkaste underjorden. 

Additional Details

Tickets -

Upload a gig banner -

Ticket information -

Organizer -

 

Date And Time

2024-05-19 @ 19:00
 

Location

 

Event Types

 

Event Category

Share With Friends