Witch Club Satan | Central Pop

Witch Club Satan | Central Pop

Witch Club Satan | Central Pop

by
28 28 people viewed this event.

OBS: Central Pop är gratis för alla under 20 år!

Tider för kvällen
19.30: dörrar öppnas
20.00: Witch Club Satan

Den 23 november blir höstmörkret komplett när norska black metalbandet Witch Club Satan intar Studion. Med spelningar på såväl Norbergfestival som Roskilde har det nybildade bandet redan hunnit skapa en egen hedonistisk fanbase. Ta på dig något svart och förbered dig på en kväll av blod, naket och hädelse.

Witch Club Satan är ett ockult, feministiskt black metalband bestående av Nikoline Spjelkavik (gitarr), Victoria Røising (bas) och Johanna Holt Kleive (trummor).

Witch Club Satan började som ett teaterprojekt som skulle ha premiär på Arctic Arts Festival i Norge. Ett halvår innan festivalen bestämde sig trion för att lära sig spela varsitt instrument och att dyka in i en musikgenre som de tidigare bara kände till från utsidan. I black metal-genren hittade de den energi och explosiva kraft som behövdes för att skapa monstret som de ville frambringa på scen.

Central Pop – Lång-Kalles indieförening
Det blir inte mer centralt än så här. På Stockholms mesta knytpunkt har Lång-Kalle en scen för det mest centrala vi har: popmusik i ordets v i d a s t e mening. Handplockat med fingertoppskänsla. Centralt och perifert, smalt och brett, lågmält och dundrande. Här möter legender framtida legender.

Bokaren Kalle, Lång-Kalle, Josephson har haft sina långa fingrar med i popscenen sedan mitten av nittiotalet och har bokat allt från punkspelningar på svettiga båtar till kungliga bröllop. Kalle har ett brinnande intresse för både gammal och ny musik och blandar gärna mellan generationer och genrer. Alltid med ögonen vidöppna för allt som berör.

Central Pop är gratis för alla under 20 år, välkommen till din kommunala musikscen! 

Additional Details

Tickets - https://kulturhusetstadsteatern.se/musik/witch-club-satan

Upload a gig banner -

Ticket information -

Organizer -

To register for this event please visit the following URL: https://kulturhusetstadsteatern.se/musik/witch-club-satan →

 

Date And Time

2023-11-23 @ 19:30
 

Event Types

 

Event Category

Share With Friends