Watain EXTRA gig 4 nov!

KLBR

Watain EXTRA gig 4 nov!

by KLBR
12 12 people viewed this event.

WATAIN – EXTRAKONSERT!

Jubileumskonserten med Watain sålde ut på 10 minuter. Nu släpper vi ytterligare en dag.

Äntligen är det dags, Uppsala! Det finns bara ett Watain och med allhelgona-helgens dödsmörker återvänder de till hemstaden för att fira 25-årsjubileum. Har du någon gång känt dig lockad att uppleva deras omtalade live-ceremonier, så är det här din chans. Lördagen den 4/11 kommer 1300 själar kunna bevittna hur den strama överdådigheten i UKK’s konsertsal förvandlas till ett Black Metal-tempel där svartkonst, hypnotisk musik, blodsoffer, pyromani och andra sällsamma förnimmelser och makabra uppenbarelser av sällan skådat slag ämnar bilda en portal in i den fördolda värld där bandet under alla år hämtat sin kraft.

Watain bildades i Uppsala 1998 och har sedan dess blivit ett av världens största namn inom Black Metal. I April 2021 släppte de sitt 7e album ”The Agony and Ecstasy of Watain” som ansetts som ett av bandets starkaste av både kritiker och fans. 

Utöver en unik konsert och tillika scendesign kommer kvällen också bjuda på ytterligare framträdanden, utställningar och andra överraskningar vilka ni kan hålla er uppdaterade om via bandets instagram @watainofficial.

Väl mött i Novembermörkret!

Additional Details

Tickets - https://secure.tickster.com/sv/8ttcd34a5687cc9/selectproductgroup

Upload a gig banner -

Ticket information -

Organizer -

To register for this event please visit the following URL: https://secure.tickster.com/sv/8ttcd34a5687cc9/selectproductgroup →

 

Date And Time

2023-11-04 @ 19:30
 

Event Types

 

Event Category

Share With Friends