Watain – 25 Year Anniversary Show

KLBR

Watain – 25 Year Anniversary Show

by KLBR
30 30 people viewed this event.

Det finns bara ett Watain och under allhelgonahelgens mörker återvänder de till hemstaden Uppsala för att fira 25-årsjubileum. Den klassiska konsertsalen öppnar famnen för ett av världens största namn inom genren och transformeras till ett Black Metal-tempel där svartkonst, hypnotisk musik, blodsoffer, pyromani och andra sällsamma förnimmelser och makabra uppenbarelser väntar…

Uppsala Konsert & Kongress och KLBRLive står som arrangörer när Watain gör en unik jubilumskonsert i Uppsala i november.

Utöver en helt unik konsert och scendesign kommer kvällen också bjuda på ytterligare framträdanden, utställningar och andra överraskningar. Håll er uppdaterade via bandets instagram @watainofficial och via event-sidan (länk).

Bandet kommenterar: “Tio händelserika år har gått sedan vi sist spelade i vårt kära Uppsala, så det är verkligen på tiden att det nu blir av. UKK har gett oss fria tyglar och konserten kommer bli något utöver det vanliga även i Watainska mått mätt. Sen inspirerar också konsertlokalen i sig till nya infallsvinklar, bland annat tänker vi framföra material som vi aldrig spelat live tidigare. Vi ser fram emot att visa både inbitna fans och nyfikna tvivlare vad 25 år av Metal och Magi gjort med vårat band. Varmt välkomna.”

For more information: https://www.facebook.com/events/1319803572240246

Welcome to Hell!

OBS! Biljetterna släpps fredag 8 september kl 10.00.

Additional Details

Tickets - https://secure.tickster.com/en/ayztv665ay1k6l9/eventsaleclosed

Upload a gig banner -

Ticket information -

Organizer -

To register for this event please visit the following URL: https://secure.tickster.com/en/ayztv665ay1k6l9/eventsaleclosed →

 

Date And Time

2023-11-03 @ 19:00
 

Event Types

 

Event Category

Share With Friends