THE NOMADS

Debaser

THE NOMADS

by Debaser
5 5 people viewed this event.

Den enda Stockholmsspelningen för The Nomads 2023 blir på Debaser 18 november då man firar 40-årsjubileum för genombrottsplattan ”Where the Wolf Bane Blooms” från 1983.

Det blir en kort Sverigeturné med samma tema, övriga spelningar är Valand i Göteborg 24/11 och medley i Malmö 25/11. Gäster kommer att bjudas in och andra överraskningar är tänkbara. I samband med detta kommer en speciell återutgivning av plattan både digitalt och som en LP i begränsad upplaga, båda med bonusmaterial som demoinspelningar och låtar från numera mycket sällsynta tidiga singlar.

Niklas Vahlberg i Nomads kommenterar: ”Where the Wolf Bane Blooms” spelades in i oktober 1983 i Mistlurs studio på vinden i en fallfärdig 1700-talsbyggnad på Maria Prästgårdsgata i Stockholm. Så här i efterhand känns det som vi hade en hel del tur med omständigheterna, det var inte helt självklart att personkemin skulle bli så perfekt med ett oerfaret band, en producent som aldrig tidigare producerat och en tekniker som inte ens var särskilt förtjust i skränig rock ’n’roll…Mistlur-studions väldigt distinkta ljud och speciella atmosfär var en mycket viktig del i det hela.

Biljettsläpp fredag 26/5

To register for this event please visit the following URL: https://secure.tickster.com/en/bk60m1m6zh9p1da/eventsaleclosed →

 

Date And Time

2023-11-18 @ 19:00
 

Location

 

Event Types

 

Event Category

Share With Friends