THE GOOD THE BAD AND THE ZUGLY | OSLO ESS

Debaser

THE GOOD THE BAD AND THE ZUGLY | OSLO ESS

by Debaser
40 40 people viewed this event.

The God The Bad and The Zugly har jämförts både med norska storheter som Turbonegro och Kvelertak (som bandets sångare numera också sjunger i) och klassiska artister som Iggy Pop och Motörhead. Deras energiska liveshower har gett bandet en stor och lojal publik i hemlandet, med utsålda konserter som drar publik från både punk-, metal- och rockscenen.

Debutalbumet ‘Anti World Music’ släpptes 2013 och hyllades för dess råa mix av skitig rock’n’roll och adrenalinfylld punk. 2022 släpptes bandets senaste album, ‘Algorithm & Blues’, som bland annat hyllats som ‘det bästa dödspunkalbumet sedan Apocalypse Dudes släpptes 98’ (RPM music). 

Trots detta har bandet fortfarande ett överflöd av riff och enfaldig lyrik, vilket innebär att det är dags för en ny samling: “Decade of Regression”. Förutom tidigare opublicerade låtar som inte tidigare har funnits med på albumen Misanthropical House, Algorithm & Blues och Research & Destroy, kommer den nya samlingen även att inkludera spår och B-sidor från tidigare endast tillgängliga på 7-tums vinylsinglar, tillsammans med två helt nya låtar som spelades in 2023. Scandi-rock-shamanerna The Hellacopters släppte sitt samlingsalbum “The Cream of the Crap Vol. 2” är 2002, och The Good The Bad and The Zugly svarar nu med uppföljningssamlingen “Decade of Regression” år 2024. Vad kan gå fel? Svaret är: allt.

OSLO ESS
Med rötterna i punk- och hardcorescenen har den norsk-svenska rockexplosionen Oslo Ess sedan 2011 öst ur sig succéalbum och är idag ett av de absolut största rockbanden i Norge. I Sverige har Oslo Ess också byggt upp en stark fanbase och på flera album har de smugit in en svensk låt. Nu på fredag den 22 september släpps deras nya platta och denna gång har man med låten ‘Där jag står’ på svenska, en grymt stark rocklåt som omedelbart bjuder in till allsång. Albumet är för första gången självbetitlat, då bandet är på en plats just nu där allt känns så rätt att de inte vill konstra till något i onödan, det du får är 100% Oslo Ess och det räcker mer än väl.

Additional Details

Tickets -

Upload a gig banner -

Ticket information -

Organizer -

 

Date And Time

2024-04-12 @ 19:00
 

Location

 

Event Types

 

Event Category

Share With Friends