THE CHATS

Debaser

THE CHATS

by Debaser
39 39 people viewed this event.

AUSTRALIENSKA PUNKTRION HAR FANS SOM IGGY POP OCH DAVE GROHL

Den australienska trion The Chats har lyckats vitalisera punken med sin högoktaniga musik och sina pubpoetiska betraktelser.
Debutalbumet ’High Risk Behaviour’ (2020) hyllades aven enig kritikerkår och skickade bandet på turné runt hela världen. 
Nya skivan ’GET FUCKED’ släpps i augusti och 2023 tar de sin otämjda livemaskin till Sverige.
 
Den 8 juni spelar de på Debaser i Stockholm. 
Biljettsläpp den 19 augusti klockan 10.00 via Livenation.se.

‘Shed rock’. Så kallar The Chats sin genre, döpt efter det fallfärdiga träskjul som bandet brukade repetera i. Idag har bandet lyssnare över hela världen, miljontals streams och förnäma fans som Iggy Pop och Dave Grohl, men i övrigt har ganska lite förändrats.

Medlemmarna Eamon Sandwith, Matt Boggis och Josh Hardy har fortfarande samma öldränkta fantasier om ett liv bortom tristess – om pubmat, könssjukdomar, identitetsstöld, springnotor och supande i allmänhet. Det är roligt, dumt, energiskt, kaotiskt och inte minst fyllt till brädden med en smittsam livslust. 
Den virala videon till ’Smoko’ (2017) gjorde att bandet nådde till de bredare massorna och sedan dess har lyssnarna blivit fler och än mer hängivna. 
Det superhyllade debutalbumet ’High Risk Behaviour’ släpptes 2020 och tidigare i år har de släppt singlarna ’Struck By Lightning’, ’6L GTR’ och ’I’ve Been Drunk in Every Pub inBrisbane’ – alla tre utmärkta anledningar att längta till hösten och deras kommande album ’GET FUCKED’. 
2023 kommer charmiga The Chats till Sverige för att bjuda på två av deras omtalade liveshower. 
Den 7 juni kommer de till Plan B i Malmö och den 8 juni på Debaser i Stockholm. 
Biljettsläpp den 19 augusti klockan 10.00 via Livenation.se och debaser.se

 

Date And Time

2023-06-08 @ 18:30
 

Click below to find Location

 

Event Types

 

Event Category

Share With Friends

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *