Skitarg / Knogjärn / Zombiekrig

Skitarg / Knogjärn / Zombiekrig

by
60 60 people viewed this event.

Biljettsläpp tisdag den 13 december kl 10.
https://kulturhusetstadsteatern.se/musik/skitarg

METAL PÅ SVENSKA x 3
Fjärde gången gillt! Nu blir ÄÄÄÄÄNTLIGEN Skitargs återföreningskonsert av! Först ställdes konserten in på grund av sjukdom, sedan flyttade covid 19 fram datumet och det tredje försöket fick läggas ner när Tallinn Silja skrotade rutten Stockholm–Åbo. Nu flyttar vi hela kalaset till landbacken och den 25 mars 2023 kör vi på Kulturhuset Stadsteatern!
Exklusiv återförening!
Enda giget!
Sista natten med gänget!
Come to Brazil! Sorry min vän, men Skitarg kommer bara, bara till Kulturhuset Stadsteatern.
Missa inte!

SKITARG
Ta först ett varv kring några av låttitlarna: ”Antikristet underliv”, Kuk lukts klan”, ”Kepskrematoriet”. Sedan låter vi sångaren Barnet förklara sig: ”Jag skulle säga att vi är etthundratjugo procent seriösa med en oseriös grej.” (Close-Up Magazine #133)
Alla med fabläss för enhjulingar, krocketklubbor, grytvantar, penisatrapper och clownnäsor – fetischen som i folkmun kallas Skitarg – har en våt stund framför sig. Det har också alla som går i spinn av tanken på en mix mellan In Flames och The Kristet Utseende. Den 25 mars 2023 återförenas nämligen Skitarg för en exklusiv spelning på Studion i Kulturhuset Stadsteatern. Sista chansen någonsin – missa inte!
https://www.facebook.com/skitarg

KNOGJÄRN
Det var när de bytte sångspråk från engelska till svenska och namn från In Spite till Knogjärn som Karlstadskvartetten verkligen hittade rätt – och började nå ut på riktigt. Och de gjorde det med somlig draghjälp av den Martin Westerstrand-assisterade försvenskningen av Refused-klassikern ”New noise”, betitlad ”Ni är i vägen!”. Fjärde albumet ”Mera bedövning” släpps den 27 januari och är fyllt av vredgad, muskulös och melodisk metalcore av slagkraftig sort.
https://www.facebook.com/knogjarnkd/

ZOMBIEKRIG
Zombiekrigss syfte är att återskapa thrash metal-musiken från dess storhetstid under mitten av åttiotalet, innan det såsade ut alltför mycket, blandad med en något mer modern flär. Tänk Megadeth, Metallica och Slayer om ”Killing is my business…”, ”Kill ’em all” eller ”Hell awaits” hade släppts i dag. Just nu befinner sig Göteborgsgruppen i studion och i april släpps det tredje albumet. Framförandet på Kulturhuset Stadsteatern blir en av ytterst få konserter Zombiekrig gjort de senaste tio åren.
https://www.facebook.com/zombiekrig

 

Date And Time

2023-03-25 @ 19:30
 

Click below to find Location

 

Event Types

 

Event Category

Share With Friends

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *