Mimikry + Professional Againsters

Slaktkyrkan

Mimikry + Professional Againsters

50 50 people viewed this event.

Mimikry är ett av Sveriges populäraste och mest streamade rock -och punkakter med över 25 verksamma år i ryggen och mer än 1000 livespelningar på nacken. Mimikrys musik har streamats flera miljoner gånger över hela världen.

De senare åren har Sveriges punkigaste rockare släppt albumet “Grit” där t ex covern på Timbuktus ”Alla vill till himmelen men ingen vill dö” tillsammans med Martin Westerstrand (LOK, Lillasyster) blev en viral hit. Dubbelalbumet “Splitter” kom ut med en singel per månad både digitalt och på vinylsingel mitt i pandemin och gjorde att bandet även var aktuella när de flesta andra fick pausa.

Låtarna “Ni är så jävla dumma i huvet”, “Är det okej om jag går ut och mördar nån ikväll, snälla mamma?” och den energisprutande duetten med Caroline af Ugglas, “Jag är en sån som förstör” är låtar (med videos) som sticker ut från albumet.

Låten “Ni är så jävla dumma i huvet” blev dessutom en viral hit i en annan variant när Mimikryvännen Nomy släppte en cover på låten. I samma veva släppte Mimikry också låten ”Matilda kom hem” vilket är en cover på Nomys låt ”I love you Diane”. Ett roligt samarbete man kanske får se mer av i framtiden.

Mimikry består av
Hjalle Östman, sång
Mia Mästerbo, bas/sång
Anders Brandström, gitarr/sång
Johan Åsberg, gitarr
Jonas ”Heavy” Stentäpp, trummor

PROFESSIONAL AGAINSTERS
Professional Againsters spelar musik som känns som ett knytnävsslag i ansiktet, när du har käften full av öl. De är influerade av Ramones, Motörhead och Little Richard. När de spelar live är deras motto “mindre snack, mer rock” och har tidigare delat scen med bland andra Marky Ramone, Sator, Mimikry och Dwarves. De är emot allt.

Åldersgräns: 18+ år

 

Date And Time

2023-03-24 @ 20:00
 

Click below to find Location

 

Event Types

 

Event Category

Share With Friends

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *