Lorna Shore/Rivers of Nihil mfl 

FKP Scorpio

Lorna Shore/Rivers of Nihil mfl 

87 87 people viewed this event.

Efter att ha sålt slut Slagthuset i Malmö snabbare än snabbt och levererat en av sommarens tyngsta konserter är det nu klart att Lorna Shore återvänder till Sverige i höst. I november intar ett av världens just nu hetaste metalband både Fryshuset i Stockholm och Gothenburg Film Studios. Med på turnén följer även supportakterna Distant, Ingested och Rivers Of Nihil. Räkna med två suveräna helkvällar som osar av Jag var där.

Med fyra fullängdsalbum på sitt CV har Lorna Shore cementerat sin plats som ett av de mest inflytelserika och stilbildande banden inom deathcore. Deras senaste album, ”Pain Remains”, är ett perfekt exempel på deras tekniska skicklighet och konstnärliga kreativitet. Nu återvänder Lorna Shore äntligen till Sverige.

Intensiva riff, mörka melodier och brutala growls– Lorna Shore är det amerikanska deathcore-bandet som bildades år 2010 i New Jersey och därefter har erövrat metalvärlden. Deras texter är ofta inspirerade av filosofi, metafysik och existentiella teman, vilket ger musiken en djupare betydelse och resonans. Och rent musikaliskt dryper de av teknisk skicklighet.

Fast allt som de gör suveränt på skiva blir än bättre live – deras konserter är lika imponerande som deras studioinspelningar, och Lorna Shore är kända för att alltid leverera intensivt och energiskt på varenda spelning.

Additional Details

Tickets - https://www.eventim.se/event/17252515/

Upload a gig banner -

Ticket information -

Organizer -

To register for this event please visit the following URL:

 

Date And Time

2023-11-12 @ 17:30
 

Location

 

Event Types

 

Event Category

Share With Friends