Lord of the Lost

FKP Scorpio

Lord of the Lost

13 13 people viewed this event.

Lord Of The Lost – ett namn som under de senaste 13 åren har nästat in sig i toppskiktet av mörk och tung musik. Utan avbrott fortsätter det genreflytande bandet från Tyskland sitt musikaliska utforskande samtidigt som de visar att regler endast existerar för att brytas.

LOTLs framgång har knappast passerat obemärkt förbi. Parallellt med deras egna Europaturnéer blev de 2022 inbjudna att följa med inga mindre än Iron Maiden ut på turné. LOTL öppnade för heavy metal-legenderna under 18 kvällar i 16 länder runtom i Europa. Därefter drog de direkt ut på sin egen Homecoming Tour. Det blev ett sex veckor långt och i princip helt utsålt segertåg genom Europa – LOTLs mest framgångsrika turné. Hittills.

Den som får uppleva Lord Of The Lost live vittnar om något som går bortom en helt vanlig konsert. Deras framträdanden utstrålar oändlig energi och tillsammans med publiken skapar de en familjeliknande känsla. Något som förmodligen beror på den nära sammansvetsade kopplingen bandet har med sina fans över hela världen.

Åldersgräns: 18 år

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *