Igorrr + Amenra

TADC

Igorrr + Amenra

by TADC
68 68 people viewed this event.

Igorrr som egentligen heter Gautier Serre är en fransk musiker som har släppt musik under en lång rad genrer såsom black metal, barockmusik och triphop. Våren 2020 släppte han sin tredje platta ”Spirituality And Distortion”.
Han döpte bandet till Igorrr efter sitt husdjur som han hade som liten, en gerbil. Han adderade extra ”r” för att det skulle vara svårare att säga.
Igorr har spelat på flera festivaler som till exempel Download Festival, Brutal Assault, Hellfest Open Air med flera och Igorrr hade också en kortfilm som visades på Orland Film Festival.

Amenra är ett belgiskt band från Kortrijk och grundades 1999 av vokalisten Colin H. van EeckHout, gitarristen Mathieu Vandekerckhove och basisten Kristof Mondy. Dagens Amenra är gitarristen Lennart Bossu, trummisen Bjorn Lebon och basisten Tim De Gieter tillsammans med EeckHout och Vandekerckhove.
Bandets unika musikstil har rötter i doom metal, hardcore punk och postrock. Deras konserter har beskrivits som ”en fängslande nattvard” på grund av deras visuella effekter de har på scen.
2005 formade Amenra ”Church of Ra” som är ett kollektiv av likasinnade artister som samarbetar med varandra. Band som Oathbreaker och the Black Heart Rebellion är med i kollektivet.

Som förband ser vi Der Weg Einer Freiheit samt Hangman´s Chair.

Åldersgräns 18 år

 

Date And Time

2023-04-07 @ 18:00
 

Click below to find Location

 

Event Types

 

Event Category

Share With Friends

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *