GOD IS AN ASTRONAUT

Debaser

GOD IS AN ASTRONAUT

by Debaser
45 45 people viewed this event.

Ända sedan bandet bildades i början av 2000-talet har den irländska kvartetten God Is An Astronaut regerat som en av vår tids främsta instrumentala grupper. En intensiv blandning av rock, eteriska och känsloladdade ljudlandskap, otrolig dynamik och inspirerande melodier. 

Deras genombrott kom 2005 i och med releasen av All is Violent, All is Bright, och plötsligt började kvartettens detaljrika och nyanserade musik refereras till långt utanför sin egen genre. Intresset och suget efter God Is an Astronaut har sedan dess nått oanade höjder. 

Nyligen släpptes rockbandets tionde fullängdsalbum – “Ghost Tapes # 10”,en skiva som utstrålar en imponerande konstnärlig kvalitet, och som har mötts av strålande recensioner. Och har det någonsin funnits en bättre tid för ett nytt post-rockalbum? Plattan är ett soundtrack till den unika isoleringen och ensamheten i vår tid.  

Med starka visuella hjälpmedel förvandlas God Is an Astronauts livespelningar till fantastiska upplevelser. Alltså något att se fram mot när bandet besöker Stockholm i vår.

Spotify: https://open.spotify.com/track/568nXF19QXYPZnQ6XSkuSH?si=a75f3c1622bb469b

Åldersgräns: 18 År (13+ I Sällskap Av Egen Förälder Eller Vuxen Av Domstol Utnämnd Vårdnadshavare)

 

Date And Time

2023-04-21 @ 18:30
 

Click below to find Location

 

Event Types

 

Event Category

Share With Friends

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *