Einstürzende Neubauten

FKP Scorpio

Einstürzende Neubauten

73 73 people viewed this event.

Einstürzende Neubauten – ett band som förkroppsligar innovation och avantgarde inom musikvärlden – har ända sedan starten i Berlin 1980 varit pionjärer inom den industriella musikscenen. Med sitt namn som betyder “kollapsande nya byggnader”, har de banat väg för en genre där gränserna mellan musik och brus suddas ut. Nu återvänder de till Sverige. 12 oktober får vi återigen äntligen uppleva det vackra i det skeva, då Einstürzende Neubauten spelar på Fållan i Stockholm.

Gruppen, ledd av den karismatiska Blixa Bargeld, har gjort sig kända för att skapa musik av metallstycken, borrmaskiner och olika typer av slagverk. Denna experimentella inställning till musik har resulterat i ett unikt ljudlandskap som inte liknar något annat.

Einstürzende Neubautens musik är mer än bara ljud – det är en konstform som utforskar teman som urbanitet, politik och mänsklighet. Gruppen är skulptörer av ljud, arkitekter av en musikalisk rörelse som fortsätter att inspirera och utmana. För den som söker en djupare förståelse för gränserna mellan ljud och musik, erbjuder Einstürzende Neubauten en hel värld att utforska. Deras album, däribland “Halber Mensch” och “Alles Wieder Offen”, visar på en imponerande bredd och djup i deras konstnärliga uttryck.

Med en karriär som sträckt sig över fyra årtionden fortsätter Einstürzende Neubauten att vara exakt lika relevanta och nyskapande. Deras liveframträdanden är omtumlande upplevelser, där varje konsert är en unik resa genom ljud och emotion. Nu återvänder de äntligen till Sverige.

Åldersgräns: 18 år

Additional Details

Tickets -

Upload a gig banner -

Ticket information -

Organizer -

Get tickets and more information here: https://www.eventim.se/event/18250457 →

 

Date And Time

2024-10-12 @ 19:00
 

Location

 

Event Types

 

Event Category

Share With Friends