Diesel Dudes mfl

Klubb Död

Diesel Dudes mfl

8 8 people viewed this event.

Klubb DÖD presenterar stolt:

▲ DIESEL DUDES – Alla som sett Diesel Dudes live på exempelvis Kalabalik på Tyrolen i Alvesta eller på Bodyfest i Stockholm vet vilket svettigt träningspass som väntas! Diesel Dudes från Oakland, Kalifornien gör en mycket primitiv och punkig, amerikansk form av old school-EBM. Och det är Electronic Body Music med betoning på Body. Texterna kretsar kring de gravt testosteronstinna karaktärerna Lord Newt och King Toads fixering vid muskelbyggande, protein och maskulinitet. Bered er på en adrenalinförbrännande liveshow!

https://www.facebook.com/DieselDudes420 https://dieseldudes.bandcamp.com

▲THE GUILT – Dark wave disco från skåneland som bjuder på en käftsmäll till liveuppträdande! Duon består av grundaren Emma Anitchka (maskin och sång) och Catnip Lizzy (gitarr) – känd från band som Ragata och Arre! Arre! The Guilt bjuder på röjig och dansvänlig elektronisk punk, deras musik har beskrivits med ord som brutal electro punk, aerobic lazerpunk, death disco, electroclash och body-punk. Kort och gott en farlig blandning av arg dans och fläskiga riff!

https://www.facebook.com/theguiltsweden https://open.spotify.com/artist/5UlgkihcxCXPOqnkcSpdPH?si=5Ckb16viTeifc3NsZKNX6Q

▲NAAKKA – Makaber EBM/electroindustri från Tammerfors, Finland. NAAKKAS musik ekar sent 80-/tidigt 90-talsindustri/EBM, men med skruvad sång och queerpolitiska texter. Deras framträdanden är högst visuella präglade av upplyftande energi.

https://www.facebook.com/Naakkaband https://naakka.bandcamp.com

Åldersgräns 20 år

To register for this event email your details to lise@liserasmussen.se

Register using webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Date And Time

2023-09-02 @ 20:00
 

Location

 

Event Types

 

Event Category

Share With Friends