Charta 77, Köttgrottorna & Borgerlig Begravning

Katalin

Charta 77, Köttgrottorna & Borgerlig Begravning

by Katalin
45 45 people viewed this event.

1983 bildades två band med några månaders mellanrum. Som en happening startade Köttgrottorna sin karriär Norr om Stockholm och i trappen i Folkparken i Köping påbörjade Charta 77 sin bana. Att banden fortfarande skulle finnas 2023 var det dock ingen som i sin vildaste fantasi kunde förutse.

Banden levde i början sina liv på olika håll men bara några år efter starten möts de upp på olika punkspelningar och när banden 1993 ska fira 10 år så bestäms det att det ska göras med en gemensam turné. 12 spelning blir ett halvårs mer eller mindre spelande tillsammans från norr till söder. Samarbetet krönts med att banden på skoj spelar in ”No Limits” som når svenska singellistans 20:e plats.

Under kommande trettio år har banden spelat tillsammans men även umgåtts på sidan av scenen. Banden har vuxit ihop och idag består Charta 77 av två medlemmar från Köttgrottorna. När vi nu skriver 2023 och ytterligare ett jubileum så bestämde banden helt enkelt att göra ett antal spelningar som kommer att bestå av en enda lång konsert med blandat material från gruppernas karriärer.

Additional Details

Tickets - lise@liserasmussen.se

Upload a gig banner -

Ticket information -

Organizer -

To register for this event please visit the following URL: https://secure.tickster.com/en/h4t6hrcbktgabf4/products →

 

Date And Time

2023-10-06 @ 19:00
 

Location

 

Event Types

 

Event Category

Share With Friends