Carnifex + support

Slaktkyrkan

Carnifex + support

57 57 people viewed this event.

Likt band som Carcass och Slayer är Carnifex vad de heter. Namnet de tagit sig är latin för slaktare. Och i antikens Rom kallades bödeln carnifex.

Denna oförsiktiga och tongivande extrem-kvintett får en att osökt att tänka på fenomen som ”slakt”, ”bödlar” och ”ondska”. Just likt föregångarna Carcass och Slayer. Carnifex går även i fotspåren av det svenska pionjärbandet Dissection, som bär en del av huvudansvaret för den bastard som såg dagens mörker när black metal parades med death metal.

Carnifex alster har varit en ändlös och brutal slagserie från första början. Black- och death metal kromad med hardcore. Det är verkligen ingenting för den blödige. Musiken tonsätter nattskräcken. Som ett självklart soundtrack till de där allra värsta mardrömmarna man aldrig skakar av sig. Ironiskt nog har detta deathcore-band sitt ursprung i det varma och soliga Kalifornien. Paradoxalt, när det enda de serverar är kallblodig kyla och solförmörkelse.

När de nu tar sig till den bortaplan som är det mörka och kalla Sverige. Känns det faktiskt som att de återvänder till det som egentligen borde vara deras hemmaplan. Genom historien har skarprättare alltid haft medhjälpare. Carnifex kommer givetvis med sådana de med, så kallade ”rackardrängar”. Banden Aborted, Revocation och Vexed agerar rackare och support under denna musikaliska exekution.

Additional Details

Tickets -

Upload a gig banner -

Ticket information -

Organizer -

 

Date And Time

2024-03-19 @ 18:00
 

Location

 

Event Types

 

Event Category

Share With Friends