BORN OF OSIRIS + ATTILA

FKP Scorpio

BORN OF OSIRIS + ATTILA

45 45 people viewed this event.

Progressiv metalcore och sorglös nu metal i ohelig och pulshöjande allians. Två olikartade och tongivande band gör gemensam sak i Sverige.

Chicago-kvintetten Born of Osiris har alltid låtit som soundtracket till det kaos som är vårt kosmos. Rörlig, kaotisk och komplex musik. De inledde förvisso karriären som ett någorlunda renodlat deathcore-band, men de kom sedan att utveckla en betydligt mer sammansatt stilmix. En progressiv metalcore på tvärs med genreindelningar. Lika tekniskt avancerad som catchy. Lika melodisk som hårdkokt. Lika trogen Iron Maiden som Meshuggah. Därtill inte främmande för elektroniska inslag som synt.

Co-headliner är Atlanta-gänget Attila. Med den musik de valt att kalla ”Party Death Metal”. Attila tar inte sig själva på för stort allvar, i motsats till metalvärldens majoritet. Bandets huvudmål tycks alltid ha varit att bara ha roligt. Med ett slags metalcore med nu metal-prägel, i full jäkla kareta, och våldsam explosivitet på livescenen, är de ingenting annat än ett djupt fascinerande fenomen.

Aviana och Crown Magnetar får förmånen att agera förband till de två huvudakterna.

Additional Details

Tickets -

Upload a gig banner -

Ticket information -

Organizer -

Get tickets and more information here: https://www.eventim.se/event/17808818/ →

 

Date And Time

2024-03-13 @ 18:30
 

Location

 

Event Category

Share With Friends