Author & Punisher

FKP Scorpio

Author & Punisher

57 57 people viewed this event.

Author & Punisher har under de senaste åren kommit att bli ett av de mest innovativa och inflytelserika namnen inom på den industriella och experimentella musikscenen. Bakom projektet står trummisen och ljudkonstnären Tristan Shone.

Shone är känd för att bygga sina egna instrument, ofta av återvunna material som stålplåtar och hydrauliska system, vilket ger hans musik en unik ljudbild och estetik. Han använder även avancerad teknologi för att manipulera ljudet i realtid, vilket gör hans liveuppträdanden till en upplevelse utöver det vanliga.

Musikaliskt sett är Author & Punisher en hybrid av olika genrer som industri, drone och ambient. Musiken är ofta tung och dunkande, men på samma gång även melodiös och atmosfärisk.

Author & Punisher har släppt ett antal hyllade album, inklusive “Ursus Americanus” (2012), “Melk En Honing” (2015) och “Beastland” (2018). Shone har även turnerat flitigt i både USA och Europa och har uppträtt på festivaler som Roadburn, Roskilde och SXSW.

Kvällens support är Statiqbloom aka Fade Kainer. Med bas i Berlin skapar han noisig techno, som live toppas av tunga, industriella rytmer och distade vocals.

Åldersgräns 18 år

To register for this event please visit the following URL: https://sovrn.co/pkvjza1 →

 

Date And Time

2023-06-16 @ 19:00
 

Location

 

Event Types

 

Event Category

Share With Friends