Änterbila + Blodskam + Vargålder

Noise Terror

Änterbila + Blodskam + Vargålder

13 13 people viewed this event.

Noise Terror Cult presenterar:

ÄNTERBILA
Änterbila, en entitet vara historier sträcker sig lika brett i Sverige som dess medlemmar, kommer för första gången till Stockholm. Med en fot förankrad i svartmetallens råhet och den andra i allmogens melodispråk tolkar Änterbila svunna tiders vemod och strävan.

https://open.spotify.com/artist/6xuByN8jcvw6B5X4j0AlMB…

https://www.facebook.com/anterbila

BLODSKAM
Blodskam bildades redan 1998 av bröderna Dödfödd och Aghora, men besten lade sig för att slumra och inte förrän drygt 20 år senare släpptes debutalbumet ”Là-Bas”. Plattan blev både hyllad av kritiker och gav eko i underjorden. 2022 kom uppföljaren ”Ave Eva”.
Från att ha varit ett rent studioprojekt ställde sig Blodskam på scenen 2023 på anrika festivalen SWR metal fest i Portugal. Succén var ett faktum.
Med på scenen för att fånga kraften i Blodskam finns nu medlemmar från Besvärjelsen/Vorder/Hilning och Lik, samt trummisen Kim Filppu som spelar på båda albumen

https://open.spotify.com/artist/77q7RFYmDRzCEWcwbyxG4Z…

https://www.facebook.com/blodskamofficial

VARGÅLDER
Vargålder från Östergötland spelar svensk black metal med inslag av klassisk hårdrock och thrash. De släppte demon ”Östgötisk Hednisk Svartmetall” 2022 och har just slutfört inspelningen av sitt debutalbum som kommer att släppas i höst. Fanatisk lokalpatriotism, soldyrkan och heden svartkonst vävs samman med uppror, vrede och krigiska skildringar av en samtid i förfall.

https://open.spotify.com/album/5ZqtLk7IxjqeVJttk9klBc…

https://www.facebook.com/share/vFgeHD1MG1aZhSEc/?mibextid=LQQJ4d

Additional Details

Tickets -

Upload a gig banner -

Ticket information -

Organizer -

 

Date And Time

2024-08-23 @ 19:00
 

Event Types

 

Event Category

Share With Friends