Agusa

Geronimo's FGT

Agusa

37 37 people viewed this event.

Smyg in i våren tillsammans med AGUSA – och gör det med en stor smäll!

AGUSA bjuder på nytt och gammalt material, meditativa toner och stenhårda öronöppnare om vartannat.

Bandet har funnits sedan 2013, och har med sin 70-talsinspirerade psykedeliska proggiga, rockiga och meditativa musik spelat i hela Europa tillsammans med band såsom Dungen, Os Mutantes och Anekdoten. I sommar beger de sig ut på turné i Spanien, Italien, Frankrike och Norge.

Agusa lägger till progressiva element i sin musik, med klassisk gitarr och influenser av jazz och akustisk folkmusik. Uppsättningen är tvärflöjt, orgel, trummor, gitarr, bas och percussion. Namnet Agusa kommer från byn med samma namn i Skåne. Debutalbumet Högtid gavs ut 2014, och 2015 släpptes Två – bandets andra studioalbum. I oktober 2017 släpptes bandets tredje, självbetitlade, studioalbum Agusa. 10/9-21 släpptes ”En annan värld”.

De är uppenbart inspirerade av Kebnekajse och Änglagård vilket många hör i deras musik, vissa tycker att de hör skogen och vackra landskap, andra tycker att det låter som en plats någonstans bortom verkligheten. Agusa själva beskriver sin musik som en resa, ett äventyr. Med långa, ofta 20 minuter långa låtar, tillåts lyssnaren få drömma bort och släppa lös alla sina känslor.

https://www.facebook.com/agusaband
https://agusaband.bandcamp.com
Gör er själva en tjänst; upplev AGUSA!

Lördagen den 15 april
Fri entré!

 

Date And Time

2023-04-15 @ 21:00
 

Click below to find Location

 

Event Types

 

Event Category

Share With Friends

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *