Abhinanda + Between Us + Twin Pigs

Slaktkyrkan

Abhinanda + Between Us + Twin Pigs

35 35 people viewed this event.

Abhinanda
Firar att det är 30 år sedan det legendariska Umeå hardcore bandet Abhinanda startades och året då Darkness of Ignorance spelades in 1993, året efter släpptes den, den första releasen på det ikoniska DIY skivbolaget Desperate Fight Records. En milsten i Umeås och Sveriges musikhistoria! Efter ett gig i höstas är de nu åter i vår – vi ser mycket framemot detta.

Lyssna: https://open.spotify.com/album/6q4HzpXpylJv7IOdzfzrVe…

Between Us
Klassisk 08HC från 00-talet. Det här har du koll på: svinsnabba trummor, ansiktssmältande gitarrslingor och rivig sång. Allt är skitbra och det är med tårar av glädje vi kan konstatera att Between Us gör en exklusiv återförening för att maxa hardcoreviben den här kvällen. Lika svängigt som det är hårt och snacket på stan säger att det kommer bjudas på en och annan håcekaramell kvällen till ära.

Lyssna: https://open.spotify.com/album/6UDXUdHtiXA2zLafZ5s25w…

Twin Pigs
Bandet har inte hunnit bli klassiska än. Men du har hört hajpen på stan och det är få band som klarar av att leva upp till sånt snack. Men Twin Pigs gör det. Fullt utvecklad psykisk ohälsa, starka refränger och hög energi hela tiden. De har blivit nominerade och vunnit så många priser att Facebook säger ifrån om vi skulle lista dom alla. Segertåget Twin Pigs stannar för å förgylla kvällen, så det är bara att hoppa på!

Lyssna: https://open.spotify.com/album/5vJN3uY5rgFg8EHa9eIeZp…

Åldersgräns: 18+ år

 

Date And Time

2023-05-05 @ 20:00
 

Click below to find Location

 

Event Category

Share With Friends

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *