999 (UK) + Dead Pollys (SE)

Dead Pollys

999 (UK) + Dead Pollys (SE)

49 49 people viewed this event.

999 är ett ett legendariskt punkband från London som startade 1976. De hade sin första spelning på Northampton Cricket Club i januari 1977. Med låtar som bland annat “Nasty Nasty”, “I’m Alive”och “Homocide” blev de ett självklart val på blandbanden hos punkare i hela Sverige. De spelar fortfarande och nu kommer de till Sverige för en turné tillsammans med Dead Pollys.

Spotify: https://open.spotify.com/artist/14IKysoZ0qyGRsIiTk1Ase?si=C1iQagu6T8W7V0geXypA9g

Dead Pollys är ett punkband från Stockholm som startade 2011 av Nizze, som tidigare bland annat var sångare i Sighstens Grannar och Mansic. Juha “Juba” Nurmenniemi, som tidigare bland annat spelat i Sir Reg, hoppade tidigt in på bas. Idag så spelar Martin Hällgren, som också figurerar i De Lyckliga Kompisarna, trummor och på gitarr hittar vi Claes Fredriksson som även var spelade i Mansic.

Dead Pollys turnerade med Down By Law I USA 2015 och med The Vibrators I Sverige 2019.

Spotify: https://open.spotify.com/artist/6DtUTTzasLIXlDyOF3rFxW?si=s3_upesAQx-R9qbEgrpKSQ

OM PORTER & THORELLS SYNDROM Levande musik med levande artister på levande scener. Det är den kortast möjliga sammanfattningen av konsertarrangören Porter & Thorells Syndrom. Vi bildades 2006 och arrangerar, planerar och genomför runt 250 konsertkvällar om året på en mängd scener i Stockholm.

OM BILJETTKÖP För samtliga konserter erbjuder vi Ticksters evenemangsförsäkring.

 

Date And Time

2023-04-14 @ 20:30
 

Click below to find Location

 

Event Types

 

Event Category

Share With Friends

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *